Hírek, rendezvények
Tavaszi fűszerbetakarítás workshop
2020. április 4-5.
II. Fiastyúk-Műhely
Második tematikus hétvégénkre invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében megismerheti, hogyan zajlik a tavaszi zöldfűszerek gyűjtése, betakarítása, tartósítása. Készítsen medvehagymás péksüteményt és zöldfűszeres grissinit, vigye magával a saját készítésű pesztóját! Túrázzon a Bakonyban, sétáljon az ökogazdaság kertjében, élvezze a természet közelségét! Három teljes étkezést kínálunk a kikapcsolódás mellé.

Kolbásztöltés, húsfüstölés workshop
2020. február 29 – március 1.
I. Fiastyúk-Műhely
Különleges hétvégére invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében Ön is „belekóstolhat” a kolbásztöltés és húsfüstölés világába, szakemberünktől lesheti el a fűszerezés és a hagyományos feldolgozás titkait. Három teljes étkezést kínálunk mellé – és persze jó levegőt, ismerkedést a vidéki élettel, nyugalommal!

Borvacsora Váli Péterrel
2020. február 21., péntek, 18:30
Hallgassa meg Váli Péter badacsonyi borász előadását, aki nemcsak szőlőt termeszt és bort készít, hanem alkalmanként maga is főz a látogatóinak. A hat Váli-bor mellé hat különleges Fiastyúk-fogással készülünk. Íme, a menü:

Szilveszteri Ünnepi Vacsora
December 31-én 18:30 és 22 óra között öt fogásos szilveszteri vacsorára várjuk vendégeinket. Távol a város zajától, csendes, ünnepi óévbúcsúztatás a Fiastyúk Udvarházban.

Ajándékutalvány
Ajándékozzon minőségi élményt és önfeledt kikapcsolódást szeretteinek! Már kaphatók 5 fogásos degusztációs menüre beváltható utalványaink a Fiastyúk Udvarházban, továbbá szállás-voucherrel is várjuk vendégeinket. Válogasson kedvére, válassza a biogazdaság minőségét. Az utalványok felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!

Éttermünk rendszeresen szervez tematikus borvacsorákat, szőlőskerti pikniket házi ízelítővel.
Iratkozzék fel a hírlevelünkre, hogy kellő időben tájékoztassuk a részletekről.