2020. február 21., péntek, 18:30
Hallgassa meg Váli Péter badacsonyi borász előadását, aki nemcsak szőlőt termeszt és bort készít, hanem alkalmanként maga is főz a látogatóinak. A hat Váli-bor mellé hat különleges Fiastyúk-fogással készülünk. Íme, a menü:
1. Váli Budai Zöld Szent Jakab kagyló sárgarépa juice-zal és bazsalikomzselével
2. Váli Szürkebarát Citrusos lazacpisztráng csicsókasalátával és narancsmajonézzel
3. Váli Olaszrizling Válogatás Kacsamájterrine édesburgonya variációkkal és aszaltmeggy-kompóttal
4. Váli Pinot Noir Kacsamell juhtúrós-céklás rétessel, marinált káposztával és tőzegáfonyával
5. Váli Kéknyelű Omlós malacnyak szalonnás kelbimbóval és hegyi sajtos kelkáposzta veloutéval
6. Váli Syrah Sajtválogatás helyi termelők sajtjaiból
Ár: 14.900 Ft/fő
A részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött, jelentkezés az etterem@fiastyukudvarhaz.hu címen vagy a +36202241241 telefonszámon.
18 órakor Székesfehérvár Piac térről transzfert indítunk a borvacsorára, majd azt követően visszafelé. A transzfer különdíja 1.500 Ft/fő. A férőhelyek korlátozottsága miatt kérjük, hogy transzfer igényét mihamarabb szíveskedjék jelezni a munkatársunknak.
Kapcsolódó szállásajánlatunk: a borvacsora résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítunk a szobaárakból. Az ár a reggelit tartalmazza.