2020. február 21., péntek, 18:30

Hallgassa meg Váli Péter badacsonyi borász előadását, aki nemcsak szőlőt termeszt és bort készít, hanem alkalmanként maga is főz a látogatóinak. A hat Váli-bor mellé hat különleges Fiastyúk-fogással készülünk. Íme, a menü:

1. Váli Budai Zöld
Szent Jakab kagyló sárgarépa juice-zal és bazsalikomzselével
2. Váli Szürkebarát
Citrusos lazacpisztráng csicsókasalátával és narancsmajonézzel
3. Váli Olaszrizling Válogatás
Kacsamájterrine édesburgonya variációkkal és aszaltmeggy-kompóttal
4. Váli Pinot Noir
Kacsamell juhtúrós-céklás rétessel, marinált káposztával és tőzegáfonyával
5. Váli Kéknyelű
Omlós malacnyak szalonnás kelbimbóval és hegyi sajtos kelkáposzta veloutéval
6. Váli Syrah
Sajtválogatás helyi termelők sajtjaiból

Ár: 14.900 Ft/fő

A részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött, jelentkezés az etterem@fiastyukudvarhaz.hu címen vagy a +36202241241 telefonszámon.
18 órakor Székesfehérvár Piac térről transzfert indítunk a borvacsorára, majd azt követően visszafelé. A transzfer különdíja 1.500 Ft/fő. A férőhelyek korlátozottsága miatt kérjük, hogy transzfer igényét mihamarabb szíveskedjék jelezni a munkatársunknak.
Kapcsolódó szállásajánlatunk: a borvacsora résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítunk a szobaárakból. Az ár a reggelit tartalmazza.

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás