2020. február 29 – március 1.
I. Fiastyúk-Műhely

Különleges hétvégére invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében Ön is „belekóstolhat” a kolbásztöltés és húsfüstölés világába, szakemberünktől lesheti el a fűszerezés és a hagyományos feldolgozás titkait. Három teljes étkezést kínálunk mellé – és persze jó levegőt, ismerkedést a vidéki élettel, nyugalommal!

Részletes program:

február 29., szombat:

14-15 óra: Érkezés, regisztráció, a szállás elfoglalása és a szobába készített házi finomságok elfogyasztása.
16-18:30 óra: Közös kolbászkészítés szakemberünkkel, helyszíne jó idő esetén az újonnan épült kemencés ház. Lesz csontozás, darabolás, fűszerezés, húsdarálás, ízesítés, kolbásztöltés, közben pedig forralt-borozás és teázás!
19-21 óra: Négy fogásos vacsora a Fiastyúk Udvarház éttermében, melyhez háromféle bort kínálunk.

március 1., vasárnap:

8-9 óra: Reggeli, melyhez minden vendégünk részére megsütjük a saját készítésű borjúkolbászát, de akár választhat a szokásos reggeli menü fogásaiból is.
9:30-12 óra: Kacsamell és pisztráng előkészítése füstölésre, kolbászfüstölés, közben forralt-borozás és teázás.
13-14 óra: három fogásos ebéd a Fiastyúk Udvarházban.

Részvételi díj:
– szállás nélkül 43.000 Ft/fő
– kétszemélyes szobafoglalással: 52.000 Ft/fő
– egyszemélyes szobafoglalással: 60.000 Ft/fő

Az eseményt megfelelő csoportlétszám esetén tartjuk meg!

Érdeklődés, jelentkezés: etterem@fiastyukudvarhaz.hu, +36202241241

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás