2020. február 29 – március 1.
I. Fiastyúk-Műhely
Különleges hétvégére invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében Ön is „belekóstolhat” a kolbásztöltés és húsfüstölés világába, szakemberünktől lesheti el a fűszerezés és a hagyományos feldolgozás titkait. Három teljes étkezést kínálunk mellé – és persze jó levegőt, ismerkedést a vidéki élettel, nyugalommal!
Részletes program:
február 29., szombat:
14-15 óra: Érkezés, regisztráció, a szállás elfoglalása és a szobába készített házi finomságok elfogyasztása.
16-18:30 óra: Közös kolbászkészítés szakemberünkkel, helyszíne jó idő esetén az újonnan épült kemencés ház. Lesz csontozás, darabolás, fűszerezés, húsdarálás, ízesítés, kolbásztöltés, közben pedig forralt-borozás és teázás!
19-21 óra: Négy fogásos vacsora a Fiastyúk Udvarház éttermében, melyhez háromféle bort kínálunk.
március 1., vasárnap:
8-9 óra: Reggeli, melyhez minden vendégünk részére megsütjük a saját készítésű borjúkolbászát, de akár választhat a szokásos reggeli menü fogásaiból is.
9:30-12 óra: Kacsamell és pisztráng előkészítése füstölésre, kolbászfüstölés, közben forralt-borozás és teázás.
13-14 óra: három fogásos ebéd a Fiastyúk Udvarházban.
Részvételi díj:
– szállás nélkül 43.000 Ft/fő
– kétszemélyes szobafoglalással: 52.000 Ft/fő
– egyszemélyes szobafoglalással: 60.000 Ft/fő
Az eseményt megfelelő csoportlétszám esetén tartjuk meg!
Érdeklődés, jelentkezés: etterem@fiastyukudvarhaz.hu, +36202241241