2020. április 4-5.
II. Fiastyúk-Műhely
Második tematikus hétvégénkre invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében megismerheti, hogyan zajlik a tavaszi zöldfűszerek gyűjtése, betakarítása, tartósítása. Készítsen medvehagymás péksüteményt és zöldfűszeres grissinit, vigye magával a saját készítésű pesztóját! Túrázzon a Bakonyban, sétáljon az ökogazdaság kertjében, élvezze a természet közelségét! Három teljes étkezést kínálunk a kikapcsolódás mellé.
Részletes program:
április 4., szombat:
14-15 óra: Érkezés, regisztráció, a szállás elfoglalása és a szobába készített házi finomságok elfogyasztása.
16-18:30 óra: A biofarm fűszerkertjéből zöldfűszerek betakarítása, azok feldolgozása, majd pesztókészítés és a fűszer-szárítás bemutatása. Közben fűszerteát és szagos müge koktélt kortyolgatunk!
19-21 óra: Négy fogásos vacsora a Fiastyúk Udvarház éttermében, melyhez háromféle bort kínálunk.
április 5., vasárnap:
8-9 óra: Reggeli friss medvehagymás kenyérrel.
9:30-13:30 óra: Medvehagyma gyűjtése a Bakonyban (vezetett túra), majd fűszeres grissini sütése kültéri kemencében. (Rossz idő esetén a program módosulhat.)
14-15 óra: három fogásos ebéd a Fiastyúk Udvarházban.
Távozáskor kis ajándékcsomaggal kedveskedünk a vendégeinknek!
Részvételi díj:
– szállás nélkül 45.000 Ft/fő
– kétszemélyes szobafoglalással: 56.000 Ft/fő
– egyszemélyes szobafoglalással: 65.000 Ft/fő
Március 6-ig történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk az árból! Az esemény megfelelő csoportlétszám esetén kerül megrendezésre! A szervező a programváltoztatás jogát – az időjárás függvényében – kifejezetten fenntartja!
Érdeklődés, jelentkezés: etterem@fiastyukudvarhaz.hu, +36202241241.