2020. április 4-5.
II. Fiastyúk-Műhely

Második tematikus hétvégénkre invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében megismerheti, hogyan zajlik a tavaszi zöldfűszerek gyűjtése, betakarítása, tartósítása. Készítsen medvehagymás péksüteményt és zöldfűszeres grissinit, vigye magával a saját készítésű pesztóját! Túrázzon a Bakonyban, sétáljon az ökogazdaság kertjében, élvezze a természet közelségét! Három teljes étkezést kínálunk a kikapcsolódás mellé.

Részletes program:

április 4., szombat:

14-15 óra: Érkezés, regisztráció, a szállás elfoglalása és a szobába készített házi finomságok elfogyasztása.
16-18:30 óra: A biofarm fűszerkertjéből zöldfűszerek betakarítása, azok feldolgozása, majd pesztókészítés és a fűszer-szárítás bemutatása. Közben fűszerteát és szagos müge koktélt kortyolgatunk!
19-21 óra: Négy fogásos vacsora a Fiastyúk Udvarház éttermében, melyhez háromféle bort kínálunk.

április 5., vasárnap:

8-9 óra: Reggeli friss medvehagymás kenyérrel.
9:30-13:30 óra: Medvehagyma gyűjtése a Bakonyban (vezetett túra), majd fűszeres grissini sütése kültéri kemencében. (Rossz idő esetén a program módosulhat.)
14-15 óra: három fogásos ebéd a Fiastyúk Udvarházban.
Távozáskor kis ajándékcsomaggal kedveskedünk a vendégeinknek!

Részvételi díj:
– szállás nélkül 45.000 Ft/fő
– kétszemélyes szobafoglalással: 56.000 Ft/fő
– egyszemélyes szobafoglalással: 65.000 Ft/fő

Március 6-ig történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk az árból! Az esemény megfelelő csoportlétszám esetén kerül megrendezésre! A szervező a programváltoztatás jogát – az időjárás függvényében – kifejezetten fenntartja!

Érdeklődés, jelentkezés: etterem@fiastyukudvarhaz.hu, +36202241241.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás