Hírek, rendezvények

FIASTYÚK UDVARHÁZ – KARÁCSONY 2023

🎀 Ünnepi EBÉD- és VACSORAAJÁNLATUNK:

(csatos üvegekben és/vagy vákuumcsomagolva, melegíteni szükséges)

🎀 halászlé ponty- és harcsafilével, haltejes tésztabatyuval

8.900 Ft/üveg (1 literes üvegben, 2 fő részére ajánljuk)

🎀 malacporchetta, házi burgonyakrokett, birsalmás párolt lilakáposzta

6.000 Ft/adag (vákuumcsomagolva, 1 fő részére ajánljuk)

🎀 konfitált libacombok zsírban, kolbászos-hagymás dödölle

17.500 Ft/üveg (2 fő részére ajánljuk)

🎀 Fiastyúk töltött káposzta, házi kovászos kenyér

8.900 Ft/üveg (1 literes üvegben, 2 fő részére ajánljuk)

🎀 egészben sült malaccomb, házi burgonyakrokett, birsalmás párolt lilakáposzta

33.000 Ft (6-8 fő részére ajánljuk)

🎄  Karácsonyi kézműves SÜTEMÉNY- ÉS TERMÉKKÍNÁLATUNK :🎄  (elvitelre és kiszállítással is!)

Sütemények:

  • vaníliás kifli 2.500 Ft/250 g
  • mézes zserbó 2.250 Ft/250 g
  • karácsonyi keksz vegyesen (négyféle) 3.000 Ft/250 g
  • diós bejgli 3.500 Ft/350 g
  • mákos bejgli 3.500 Ft/350 g
  • kuglóf (belga csokoládés-diós): 3.500 Ft/0,75 kg vagy 6.000 Ft/1,5 kg
  • kovászos kenyerek 1.800 Ft-2.000 Ft/kg

(fehér, rozsos, burgonyás, sokmagvas)

Húsáruk:

  • mangalica füstölt kolbász kb. 25-30 dkg 2.900 Ft/pár
  • füstölt kacsamell kb. 25-30 dkg 4.800 Ft/db

Termékek:

  • pirosribizli- vagy feketeszederszörp 0,5 l-es 2.000 Ft/db
  • sárgabaracklekvár 350 g 1.900 Ft/db
  • Fiastyúk Gyöngyöző Ezerjó bor 750 ml 3.500 Ft/db
  • Fiastyúk Ezerjó bor 750 ml 4.200 Ft/db

Kiszállítás 12.500 Ft felett december 23-án (Székesfehérvár és környéke, Mór, Várpalota, Gárdony útvonalon).

Személyes átvétel december 21-23. között nyitvatartási időben a Fiastyúk Udvarházban (vagy előzetes megbeszélés alapján ettől eltérő időpontban).

A megadott termékekből összeállítható különböző csomagajánlat is, fadobozos vagy papírdobozos kivitelben. Kérjen ajánlatot!

Fizetés: előre utalással, készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával (OTP, MKB, K&H)

Rendelés: +36/20-224-1241 vagy etterem@fiastyukudvarhaz.hu

Tavaszi fűszerbetakarítás workshop

2020. április 4-5.
II. Fiastyúk-Műhely

Második tematikus hétvégénkre invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében megismerheti, hogyan zajlik a tavaszi zöldfűszerek gyűjtése, betakarítása, tartósítása. Készítsen medvehagymás péksüteményt és zöldfűszeres grissinit, vigye magával a saját készítésű pesztóját! Túrázzon a Bakonyban, sétáljon az ökogazdaság kertjében, élvezze a természet közelségét! Három teljes étkezést kínálunk a kikapcsolódás mellé.

bővebben…

Kolbásztöltés, húsfüstölés workshop

2020. február 29 – március 1.
I. Fiastyúk-Műhely

Különleges hétvégére invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében Ön is „belekóstolhat” a kolbásztöltés és húsfüstölés világába, szakemberünktől lesheti el a fűszerezés és a hagyományos feldolgozás titkait. Három teljes étkezést kínálunk mellé – és persze jó levegőt, ismerkedést a vidéki élettel, nyugalommal!

bővebben…

Borvacsora Váli Péterrel

2020. február 21., péntek, 18:30

Hallgassa meg Váli Péter badacsonyi borász előadását, aki nemcsak szőlőt termeszt és bort készít, hanem alkalmanként maga is főz a látogatóinak. A hat Váli-bor mellé hat különleges Fiastyúk-fogással készülünk. Íme, a menü:

bővebben…

Szilveszteri Ünnepi Vacsora

December 31-én 18:30 és 22 óra között öt fogásos szilveszteri vacsorára várjuk vendégeinket. Távol a város zajától, csendes, ünnepi óévbúcsúztatás a Fiastyúk Udvarházban.

bővebben…

Éttermünk rendszeresen szervez tematikus borvacsorákat, szőlőskerti pikniket házi ízelítővel.

Iratkozzék fel a hírlevelünkre, hogy kellő időben tájékoztassuk a részletekről.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás