Hírek, rendezvények
FIASTYÚK UDVARHÁZ – KARÁCSONY 2023
Ünnepi EBÉD- és VACSORAAJÁNLATUNK:
(csatos üvegekben és/vagy vákuumcsomagolva, melegíteni szükséges)
halászlé ponty- és harcsafilével, haltejes tésztabatyuval
8.900 Ft/üveg (1 literes üvegben, 2 fő részére ajánljuk)
malacporchetta, házi burgonyakrokett, birsalmás párolt lilakáposzta
6.000 Ft/adag (vákuumcsomagolva, 1 fő részére ajánljuk)
konfitált libacombok zsírban, kolbászos-hagymás dödölle
17.500 Ft/üveg (2 fő részére ajánljuk)
Fiastyúk töltött káposzta, házi kovászos kenyér
8.900 Ft/üveg (1 literes üvegben, 2 fő részére ajánljuk)
egészben sült malaccomb, házi burgonyakrokett, birsalmás párolt lilakáposzta
33.000 Ft (6-8 fő részére ajánljuk)
Karácsonyi kézműves SÜTEMÉNY- ÉS TERMÉKKÍNÁLATUNK :
(elvitelre és kiszállítással is!)
Sütemények:
- vaníliás kifli 2.500 Ft/250 g
- mézes zserbó 2.250 Ft/250 g
- karácsonyi keksz vegyesen (négyféle) 3.000 Ft/250 g
- diós bejgli 3.500 Ft/350 g
- mákos bejgli 3.500 Ft/350 g
- kuglóf (belga csokoládés-diós): 3.500 Ft/0,75 kg vagy 6.000 Ft/1,5 kg
- kovászos kenyerek 1.800 Ft-2.000 Ft/kg
(fehér, rozsos, burgonyás, sokmagvas)
Húsáruk:
- mangalica füstölt kolbász kb. 25-30 dkg 2.900 Ft/pár
- füstölt kacsamell kb. 25-30 dkg 4.800 Ft/db
Termékek:
- pirosribizli- vagy feketeszederszörp 0,5 l-es 2.000 Ft/db
- sárgabaracklekvár 350 g 1.900 Ft/db
- Fiastyúk Gyöngyöző Ezerjó bor 750 ml 3.500 Ft/db
- Fiastyúk Ezerjó bor 750 ml 4.200 Ft/db
Kiszállítás 12.500 Ft felett december 23-án (Székesfehérvár és környéke, Mór, Várpalota, Gárdony útvonalon).
Személyes átvétel december 21-23. között nyitvatartási időben a Fiastyúk Udvarházban (vagy előzetes megbeszélés alapján ettől eltérő időpontban).
A megadott termékekből összeállítható különböző csomagajánlat is, fadobozos vagy papírdobozos kivitelben. Kérjen ajánlatot!
Fizetés: előre utalással, készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával (OTP, MKB, K&H)
Rendelés: +36/20-224-1241 vagy etterem@fiastyukudvarhaz.hu
Tavaszi fűszerbetakarítás workshop
2020. április 4-5.
II. Fiastyúk-Műhely
Második tematikus hétvégénkre invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében megismerheti, hogyan zajlik a tavaszi zöldfűszerek gyűjtése, betakarítása, tartósítása. Készítsen medvehagymás péksüteményt és zöldfűszeres grissinit, vigye magával a saját készítésű pesztóját! Túrázzon a Bakonyban, sétáljon az ökogazdaság kertjében, élvezze a természet közelségét! Három teljes étkezést kínálunk a kikapcsolódás mellé.
Kolbásztöltés, húsfüstölés workshop
2020. február 29 – március 1.
I. Fiastyúk-Műhely
Különleges hétvégére invitáljuk a Fiastyúk Udvarházba! Két napos műhelymunka keretében Ön is „belekóstolhat” a kolbásztöltés és húsfüstölés világába, szakemberünktől lesheti el a fűszerezés és a hagyományos feldolgozás titkait. Három teljes étkezést kínálunk mellé – és persze jó levegőt, ismerkedést a vidéki élettel, nyugalommal!
Borvacsora Váli Péterrel
2020. február 21., péntek, 18:30
Hallgassa meg Váli Péter badacsonyi borász előadását, aki nemcsak szőlőt termeszt és bort készít, hanem alkalmanként maga is főz a látogatóinak. A hat Váli-bor mellé hat különleges Fiastyúk-fogással készülünk. Íme, a menü:
Szilveszteri Ünnepi Vacsora
December 31-én 18:30 és 22 óra között öt fogásos szilveszteri vacsorára várjuk vendégeinket. Távol a város zajától, csendes, ünnepi óévbúcsúztatás a Fiastyúk Udvarházban.
Éttermünk rendszeresen szervez tematikus borvacsorákat, szőlőskerti pikniket házi ízelítővel.
Iratkozzék fel a hírlevelünkre, hogy kellő időben tájékoztassuk a részletekről.