2019. október 18. és november 3. között szezonálisan elérhető vadétel ajánlattal várjuk vendégeinket.

Szarvasraguleves

  • Szarvasraguleves erdei gombákkal és burgonyagombóccal
  • Préselt őzhús vadasan lestyános szalvétagombóccal és szarvasgombás tejfölhabbal
  • Vadnyúlcomb terrine édesburgonyás dödöllével zöldzeller-pürével és céklás almával

Ne hagyja ki az ősz ízeit Ön sem!


Préselt őzhús vadasan lestyános szalvétagombóccal és szarvasgombás tejfölhabbal


Vadnyúlcomb terrine édesburgonyás dödöllével zöldzeller-pürével és céklás almával

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás