Biogazdaságunk alapanyagai és séfjeink kreatív ötletei gondoskodnak a Fiastyúk Udvarház színes étlapjáról.
Szezonális étlapunk most a termékeny ősz gazdagságával újul meg. Az eddigi legnagyobb átalakulás történt az étlapon, hiszen ez alkalommal egyszerre 6 fogás változott.
Új fogásaink bemutatkoznak:
1. Szarvasraguleves erdei gombákkal és dödöllével A leves sűrű, intenzív, selymes állagú, az ősz beköszöntét jelző vadból készül.
2. Csirkesült parajos búzával és marinált karalábéval A főételt csirkecombból és csirkemellből sütjük omlósra biozöldségekkel kísérve. A spenótos búza tökéletes állagú, ízvilága annyira komplex, hogy önálló fogásként is megállná a helyét.
3. Konfitált malacpofa feketebabbal, paszternákkrémmel és erdei gombákkal Elképesztően omlós, puha húsú főétel kellő mennyiségű szafttal és zöldségkörettel tálalva.
4. Burgonyás nudli fűszeres krémsajttal és házi készítésű borjúkolbásszal A nudlit házilag frissen készítjük krémsajttal, a borjúkolbászt séfjeink magunk keverik és töltik be.
5. Máglyarakás inspiráció Édes tésztaalapon gyümölcspürével, asztalt sárgabarack-zselével, a tetején meringue-gel.
Kóstolja meg Ön is az őszi ízeket a Fiastyúk Udvarházban!
Asztalfoglalás: az étterem telefonszámán: +3622718004 vagy +36202241241 vagy az etterem@fiastyukudvarhaz.hu e-mail címen.