2019. szeptember 13., péntek, 18:30

Szeretettel meghívjuk első borvacsoránkra, amelyen személyesen ALKONYI LÁSZLÓ borász, a KALÁKA PINCE tulajdonosa, neves borszakíró mutatja be 8 különleges tokaj-hegyaljai borát.
A borkóstoló mellett 7 fogásos, csak erre az alkalomra alkotott exkluzív vacsorával készülünk.

A vacsoraesten felszolgált borok és menüsor:

1. Kaláka 2018, üdvözlőbor
2. Tállya 2018
Kecskesajt citromfüves krusztában, zöldalmás karottával, sárgabarack-majonézzel és mandarinzselével
3. Báthori 2018
Langyos nyúlterrine paszternákos rizottóval, olívás parajjal és bundázott aszalt barackdzsemmel
4. Sípos 2018
Vaníliás kacsamáj hidegen, céklavariációkkal
5. Tökösmál 2018
Kacsakrokett zöldfűszeres karalábéval és kamillahabbal
6-8. Római Sorozat I., II., III. desszertborok
Citrusos-céklás grízflammerie pisztáciával
Fehércsokoládés bonbon tonkababbal és fahéjjal
Mangózselé szőlővel és mazsolapürével

Ár: 13.500 Ft/fő

Helyszín: Fiastyúk Udvarház, 8041 Csór, Alsótabán u. 60.

Érkezés: 18:00 órától, vacsora: 18:30-kor

Részvétel előzetes jegyvásárlással 2019. szeptember 11. napjáig személyesen az étteremben, vagy az etterem@fiastyukudvarhaz.hu e-mail címen.

Szeretnénk, ha a kulináris élményekben valamennyi vendégünk teljes mértékben részesülhetne, ezért Székesfehérvárról buszos transzfert biztosítunk.

A transzfer busz 17:45-kor indul Székesfehérvár, Piac térről. Kérjük, hogy helyfoglalási szándékát a férőhelyek korlátozottsága miatt szíveskedjék előre jelezni. Visszaindulás Csórról Székesfehérvárra a vacsorát követően.

Banki átutaláshoz szükséges adatok:
jogosult: Rostási Hagyományos Konyha Kft.
számlaszám: 14100048-52100449-01000002
közlemény: Tokaji borvacsora

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás