A bogyós gyümölcsök közül a fekete ribizli C-vitamin tartalma a legnagyobb, 100 gramm gyümölcsben 130-170 mg C-vitamin található. Rendkívül magas antioxidáns, flavonoid, polifenol tartalma miatt a gyógyászatban is használják, erről már a középkori szerzeteskolostorok gyógynövény-leírásai is tanúskodnak. Jellegzetesen erős íz- és zamatanyaga kevésbé teszi kedveltté frissen fogyasztva, ellenben szörpként sokak által kedvelt, immunerősítő védőital. Magas fehérje- és rosttartalmú gyümölcs.
A csóri biobirtokon szüretelt fekete ribizlit hagyományos módszerekkel szörpnek befőzzük, majd hőkezeléssel tartósítjuk. Semmilyen adalékanyagot, tartósítószert nem használunk a készítése során, hogy maga a természet tisztasága ragyogjon a palackokban.
A piros ribizli kellemesen savanykás ízű, magas C-vitamin tartalmú bogyós gyümölcs, melyből kitűnő szörp, mártás, bólé és lekvár is készíthető, de önmagában, gyümölcsként fogyasztva is rendkívül ízletes.
A csóri bio vörös ribiszkéből prémium minőségű, 69% gyümölcstartalmú lekvárt készítünk hagyományos befőzéssel, melyet szintén hőkezeléssel tartósítunk. Vegyszer-, adalékanyag- és tartósítószer-mentes finomság.