Hírek, rendezvények

Őszi étlap új fogásokkal

Biogazdaságunk alapanyagai és séfjeink kreatív ötletei gondoskodnak a Fiastyúk Udvarház színes étlapjáról.
Szezonális étlapunk most a termékeny ősz gazdagságával újul meg. Az eddigi legnagyobb átalakulás történt az étlapon, hiszen ez alkalommal egyszerre 6 fogás változott.

bővebben…

Fiastyúk ribizli lekvár és szörp

A bogyós gyümölcsök közül a fekete ribizli C-vitamin tartalma a legnagyobb, 100 gramm gyümölcsben 130-170 mg C-vitamin található. Rendkívül magas antioxidáns, flavonoid, polifenol tartalma miatt a gyógyászatban is használják, erről már a középkori szerzeteskolostorok gyógynövény-leírásai is tanúskodnak. Jellegzetesen erős íz- és zamatanyaga kevésbé teszi kedveltté frissen fogyasztva, ellenben szörpként sokak által kedvelt, immunerősítő védőital. Magas fehérje- és rosttartalmú gyümölcs.

bővebben…

Éttermünk rendszeresen szervez tematikus borvacsorákat, szőlőskerti pikniket házi ízelítővel.

Iratkozzék fel a hírlevelünkre, hogy kellő időben tájékoztassuk a részletekről.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás