Augusztusi forróság érleli zamatossá a paradicsomot és a paprikát biokertünkben. Reggelente érett fürtökben szedjük frissen a lédús zöldségeket, melyek egyből a séfekhez kerülnek.  Augusztus 16-25. között a Fiastyúk Udvarházban a paprika és paradicsom jegyében telik.

Étlapunk így szezonálisan az alábbi fogásokkal bővül:

  • Sült paradicsomleves hidegen, fürjtojással, házi füstölt kacsamell-sonkával
    Az étel különleges jellegét a saját termesztésű bioparadicsom, és a séfjeink által füstölt és készített házi kacsamell-sonka adja.
    
  • Töltött paprika zelleres rizsgombóccal, paradicsommártással
    A zeller különleges ízvilága fűszerezi ezt a klasszikus, emblematikus fogást.
    
  • Grillezett marharostélyos nyári lecsóval és burgonyás rétessel
    Tartalmas húsétel nyárvégi ízekkel kombinálva 

paprika

Augusztus 16-tól a szezonális fogásokon túl étlapunk is módosul. Az új étlapon tapolcai lazacpisztrángot kínálunk.

A pisztráng kitűnő választás akár előételről vagy főételről legyen szó, így mi mindkét formában étlapunkra alkottuk:

Új előétel:

Házilag füstölt lazacpisztráng petrezselyem-majonézzel, fürjtojással és római salátával
Remek választás a könnyed nyári előételt kedvelőknek.

Új főétel:

Sült lazacpisztráng zöldborsó-variációkkal és kukoricaropogóssal
A lazacpisztrángot - a nyár egyik kedvelt halételét - újragondolt zöldségkombinációkkal tálaljuk.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás